Οροι χρήσης

Τελευταία ενημέρωση: [28-02-2024] Καλώς ήρθατε στην Scolarclix. Αυτοί οι Όροι Χρήσης διέπουν την πρόσβασή σας και τη χρήση του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε να συμμορφώνεστε και να δεσμεύεστε από αυτούς τους όρους.

Πνευματική ιδιοκτησία

Το περιεχόμενο στον ιστότοπό μας, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, κειμένου, γραφικών, λογοτύπων, εικόνων και λογισμικού, είναι ιδιοκτησία της Solarclix και προστατεύεται από τους ισχύοντες νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων, εμπορικών σημάτων και άλλους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, να αναπαράγετε, να διανείμετε ή να τροποποιήσετε αυτό το περιεχόμενο χωρίς τη ρητή γραπτή μας άδεια.

Συμπεριφορά χρήστη

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε: 1. Συμμορφωθείτε με όλους τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς. 2. Μην εμπλέκεστε σε καμία δραστηριότητα που μπορεί να διαταράξει, να βλάψει ή να επηρεάσει τη λειτουργικότητα του ιστότοπού μας. 3. Να μην επιχειρήσετε να αποκτήσετε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα συστήματα ή τα δίκτυά μας.

Πολιτική Απορρήτου

Η χρήση του ιστότοπού μας διέπεται επίσης από την Πολιτική Απορρήτου μας, η οποία περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και προστατεύουμε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Αποποίηση ευθυνών

Ενώ προσπαθούμε να παρέχουμε ακριβείς και ενημερωμένες πληροφορίες, δεν εγγυόμαστε την ακρίβεια, την πληρότητα ή την αξιοπιστία του περιεχομένου του ιστότοπού μας. Δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν λάθη, παραλείψεις ή ενέργειες που έγιναν με βάση τις πληροφορίες που παρέχονται στον ιστότοπό μας.

Τον περιορισμό της ευθύνης

Στο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο, η Solarclix και οι θυγατρικές της, στελέχη, υπάλληλοι και πράκτορες δεν φέρουν ευθύνη για άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, ειδικές ή αποθετικές ζημίες που προκύπτουν από τη χρήση του ιστότοπου ή των υπηρεσιών μας από εσάς.

Αλλαγές στους Όρους

Μπορούμε να ενημερώσουμε αυτούς τους Όρους Χρήσης ανά πάσα στιγμή. Όταν κάνουμε αλλαγές, θα αναθεωρήσουμε την ημερομηνία Τελευταία Ενημέρωση στο επάνω μέρος των όρων. Η συνεχής χρήση του ιστότοπού μας μετά από οποιεσδήποτε αλλαγές σημαίνει ότι αποδέχεστε τους ενημερωμένους όρους.

Πληροφορίες εταιρείας Solarclix

Εταιρική επωνυμία (Εταιρική επωνυμία (πρωτότυπο, ελληνικοί χαρακτήρες): Επάγγελμα ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Κυβερνητικός νόμος

Οι παρόντες Όροι Χρήσης διέπονται από τους νόμους της Ελλάδας. Οποιεσδήποτε διαφορές προκύψουν ή σχετίζονται με αυτούς τους όρους θα υπόκεινται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων στην Αθήνα, Ελλάδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε ερωτήσεις, προβληματισμούς ή αιτήματα σχετικά με τους παρόντες Όρους Χρήσης, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@solarclix.gr.